090 - 12 16 65

Umeå Östra station (resecentrum)
Västerslätt Timotejvägen 4

Köpvillkor

GENERELLA VILLKOR

Kunder under 18 år måste ha förmyndares tillstånd för att göra beställningar hos oss. Distansavtalslagen gäller ej enligt lag (2005:59) 2kap 11§ Undantag från ångerrätten.

PRISER

Våra priser anges med pris inklusive moms för företag och privatpersoner. Vid beställning och i varukorgen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning.

Betalning

Kontant vid uthämtning/utkörning.

Företag mot faktura.

UTKÖRNING/LEVERANS

Vi erbjuder utkörning av beställningar mot en avgift om 99 SEK inklusive moms. Om beställningen ej mottas slängs maten direkt på grund av matsäkerhet. Beställaren ansvarar för att all information som krävs för genomförande av leverans är skickad till oss senast 72 timmar innan utsatt leveranstid.

RETUR & BYTE

Du har alltid öppet köp till och med 10 kalenderdagar innan uthämtningstiden. Beställningar lagda senare än 7 dagar innan uthämtningstiden återbetalas ej. Vid återbetalning vänligen kontakta oss via telefon.

MATSÄKERHET

Vi garanterar säkerheten på dina beställda produkter vid leveranstillfället. Ej uthämtade beställningar kan komma att slängas efter 4 timmar på grund av matsäkerhet.

Integritetspolicy

PERSONUPPGIFTER

Vid beställning hos oss uppger du personuppgifter. I samband med beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja vårt avtal med dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att ta del av information som är registrerat om dig och/eller begära att dina personuppgifter tas bort. Kontakta oss via e-post info@ullaskondis.se med en begäran så svarar vi inom 14 dagar på din begäran.

Ullas Kondis AB, Västerslätt Timotejvägen 4, 903 52 UMEÅ, är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som samlas in och behandlas enligt denna integritetspolicy. Vi behandlar dina personuppgifter i enlighet med den svenska lagar och bestämmelser.

Om du använder tjänster från tredje part som exempelvis hårdvaruleverantörer samt mjukvaruleverantörer i samband med vår webbplats, gäller tredjepartsaktörernas regler för dessa tjänster.

Genom att genomföra ett köp på vår webbplats godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med de villkor som anges nedan.

Personuppgifter vi samlar in

”Personuppgifter” är alla former av data som gör det möjligt att identifiera dig. Vi samlar in, behandlar och använder personuppgifter som du tillhandahåller när du genomför ett köp hos oss för att fullgöra lagar, regler och företagets policys.

De uppgifter vi samlar in är: email, namn, telefonnummer och adress.

Cookie-policy

Vad är cookies?

På vår webbsida används cookies. En cookie är en liten textfil som lagras på din dator när du besöker en webbplats. Cookies används för vissa funktioner som förbättrar vår webbsida för användaren eller ger oss statistik om användandet av sajten. Vi sparar ingen personlig information via cookies. Statistiken kan inte kopplas ihop med person. Information om besökaren kan inte spåras via cookies. En cookie kan inte starta program.

Olika typer av cookies

Vår webbplats använder tre olika typer av cookies. Den första typen lagrar permanenta filer på besökarens dator som hjälper vår webbplats att prestera så bra som möjligt, t.ex. genom att komma ihåg val du gjort tidigare eller genom att hämta senaste versionerna av webbplatsen. Denna typ av cookie används för att varukorgen ska komma ihåg dina valda produkter. Den kommer även ihåg om du varit inloggad som kund i butiken och vilken typ av kund du handlar som.

Den andra typen kallas sessionscookie. En sådan cookie lagras endast temporärt och kommer ihåg olika inställningar eller val som gjorts under det specifika besöket. En sessionscookie försvinner då webbläsaren stängs.

Den tredje typen samlar in statistik kring besök på webbplatsen. All statistik som samlas in är anonymiserad och kan inte knytas till dig som person. Denna typ används även för att anpassa marknadsföringsmaterial efter ditt användande av webbplatsen.

Acceptera eller vägra cookies

Du kan själv välja om du vill tillåta cookies eller inte. Om du inte vill acceptera cookies kan du ställa in detta i din webbläsares inställningar. De flesta webbläsare accepterar alla cookies automatiskt som standard.

Blockera alla cookies

De flesta webbläsare ger dig möjlighet att blockera alla cookies. Mer information om hur du ändrar inställningarna avseende cookies i andra webbläsare finns i Hjälp-menyn i webbläsaren.

Om du väljer att inte ta emot cookies kan inte webbplatsens funktion garanteras.